HK samenvatting (H): Almere-SCHC 2-3

Bekijk de samenvatting van het duel tussen Almere en SCHC van Omroep Flevoland. Het duel op de eerste speeldag eindigde in een 2-3 overwinning voor SCHC.

Pierre

Hoezo? Geen reacties? Mag de waarheid niet gezegd worden?

Pierre

Nog een laatste poging dan:
Heb me verbaasd over en geërgerd aan het geschreeuw en taalgebruik van de coach van Almere tijdens de wedstrijd. Het thuispubliek gedroeg zich vijandig tegenover het publiek van de gasten. Ik hoop niet dat dat de nieuwe trend bij hockeywedstrijden gaat worden!
Jammer dat de 0-4 werd afgekeurd. Dit was een grote vergissing van de scheidsrechters.

Hoofdklasser

Als het doelpunt gewoon getelt had, dan was Almere niet zo terug gekomen.
De scheidsrechters hadden dit inderdaad mis, en jammer dat zo een coach over de laatste actie ook meteen naar de scheidsrechter gaat na het fluitsignaal, zie samenvatting op andere site.
Ook ik stoorde mij enorm aan het publiek ben benieuwd of dit vorig jaar bij de andere tegenstanders ook zo was.

piet

Heel merkwaardig interview na de wedstrijd met de “rookie” coach van Almere. Volgens mij staan er meer hoofdklasse wedstrijden aan de kant van SCHC op het veld dan andersom. Ook had de 4-0 gewoon moeten tellen dan was die wedstrijd bij rust helemaal klaar geweest. Advies voor Almere en dan vooral de coach: snaveltjes dicht en vooral heel hard werken dit jaar. Door hard werken ben je in de Hoofdklasse gebleven, zou jammer zijn voor zowel Almere als de Hoofdklasse als het dit jaar mis zou gaan