EK foto’s (H): Nederland-Engeland 3-1

(c) Roel Ubels

doorwisselen

Waarom in hemelsnaam kan Caldas niet gewoon een keeper kiezen? Om het kwartier doorwisselen is totale onzin!

Bommel

Ik zou graag een verklaring willen horen – WAAROM?
Het lijkt mij voor een keeper ontzetten moeilijk om de focus te houden.
Als je dan toch 2 keepers wilt gebruiken wissel dan in de rust zodat je als keeper een aaneen gesloten periode keept.
Verder begrijp ik ook niet de PC verdediging, waar is de lijnstop op links.
Tegen België gaat hij er ongelooflijk knullig erin en idem dito tegen Engeland.

Verder opvallend het niet “aanwezig” zijn van Kemperman. Terwijl het een ongelooflijk goede hockeyer kan zijn.
Heren allemaal “de mouwen opstropen” dan heb je een kans tegen België, begin je half of denk je het wel even te klaren dan ga je er gigantisch af! Ik duim!

hmmm

De keeper wordt steeds in de rust gewisseld, het is alleen een korte rust.
Je kan hiermee fittere en scherpere keepers krijgen in een wedstrijd, niet onbelangrijk aan hete eind van de wedstrijd. Zeker als ze ergens met 30 graden plus in hun keeperskloffie staan weg te smelten. Nu is er tijd voor herstel en om oververhitting te voorkomen. Het is alleen wennen voor ze.
Een hele tijd geleden zeiden ze over het constant doorwisselen van veldspelers ook “dan kom of blijf je niet in je spel”. Nu weten we niet beter en wordt na 8-10 minuten doorgewisseld, aan 1 stuk door!

tsssssssssssssssssssh

@hmm geloof je het zelf? Een keeper is heel wat anders dan een veldspeler – de vorm en focus van een keeper is ook gebaseerd op momenten en reddingen in de wedstrijd. Als je om en om gewisseld wordt moet je telkens opnieuw beginnen.

Anyway, zolang Belgie en Duitsland betere keepers dan Nederland opstellen, wordt het lastig voor Nederland om prijzen te winnen.

hmmm

@tsssssssssssssssssssh, Jij kennelijk niet. Het is echt precies dezelfde discussie als tig jaar geleden. Tijd zal het leren.