HWL (D): Eva de Goede en Lieke Hulsen terug in trainingsgroep

Bondscoach Alyson Annan van de Oranjedames heeft de trainingsgroep bekendgemaakt waarmee zij zich gaat voorbereiden op de Hockey World League Final (HWL). Dit toernooi wordt van 17 tot en met 26 november afgewerkt in het Nieuw-Zeelandse Auckland.

HWL (D): Oranje treft Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Zuid-Korea

De internationale hockeyfederatie FIH heeft de poule-indeling en het wedstrijdschema van de Hockey World League Final in het Nieuw-Zeelandse Auckland bekendgemaakt. Het toernooi wordt afgewerkt tussen 17 en 26 november 2017 in de Harbour Hockey Stadium.

HWL (H): Oranje treft Argentinië, België en Spanje

De internationale hockeyfederatie FIH heeft de poule-indeling en het wedstrijdschema van de Hockey World League Final in het Indiase Bhubaneswar bekendgemaakt. Het toernooi wordt afgewerkt tussen 1 en 10 december 2017 in het Kalinga Stadium.

Josine Koning: ‘Veel zin om weer met Den Bosch te beginnen’

“Ik kreeg helemaal de zenuwen in mijn maag.” Keepster Josine Koning kreeg tijdens de EK-finale tegen België van bondscoach Alyson Annan te horen dat ze er bij 3-0 nog in zou gaan. “Ik dacht: straks sta ik daar zo meteen nog.” Omdat de 3-0 uiteindelijk pas een minuut voor tijd werd gemaakt, hoefde Koning niet in actie te komen.