Internationaal


Round-up HWL (D): Oranjedames ruim langs Nieuw-Zeeland

De Oranjedames zijn de Hockey World League Final prima begonnen. In Auckland werd gastland Nieuw-Zeeland met ruime cijfers verslagen: 4-0. Eerder op de dag speelden de Verenigde Staten en Zuid-Korea met 1-1 gelijk.

HWL (D): Maria Verschoor alsnog opgeroepen

Bondscoach Alyson Annan van de Oranjedames heeft een dag voor aanvang van de Hockey World LEague Final in Auckland Maria Verschoor opgeroepen als vervangster van Lisanne de Lange. Afgelopen maandag vertrok De Lange nog naar Nieuw-Zeeland om aldaar de geblesseerde Eva de Goede te vervangen.

HWL (D): Ziggo zendt duels Oranjedames uit

De Oranjedames slaan vrijdag 17 november af voor de Hockey World League Final in het Nieuw-Zeelandse Auckland. Ziggo zendt de groepswedstrijden van Oranje op een van haar kanalen Ziggo Sport (Kanaal 14), Ziggo Sport Select (betaalpakket) en/of Ziggo Sport Extra (betaalpakket) live uit.

HWL (D): Programma en tijdschema Auckland

Op vrijdag 17 november begint in het Nieuw-Zeelandse Auckland de Hockey World League Final. De Oranjedames treffen in poule A gastland Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. In de andere poule speelt titelverdediger Argentinië tegen Engeland, Duitsland en China.

Meer Video's »